Hoe gaat het in zijn werk

Wat ik doe is eigenlijk best moeilijk om uit te leggen, veel makkelijker is het om over de resultaten te vertellen. Maar hierbij een poging:
1

Werkwijze

Ik stem me af op de persoon voor wie de Luisterkindafstemming is aangevraagd en geef jou of je kind de gelegenheid om via schrift te zeggen wat er gaande is in het leven. Dit gebeurt op afstand. Jij, of jouw kind, hoeven niet in mijn praktijk aanwezig te zijn. Tijdens deze Luisterkindafstemming kan de persoon zelf aan het woord komen, kunnen de spirits die in de buurt van jouw of je kind aanwezig zijn aan het woord komen of krijg ik zelf duidelijk woorden en beelden binnen die ik omzet in woorden op papier. Tijdens deze afstemming kan ik vragen stellen. De persoon vertelt uitsluitend wat er vertelt mag en kan worden. Tijdens de Luisterkindafstemming kijk ik ook naar oplossingen die direct samen met jou of jouw kind door te voeren zijn. Ik zal alles inzetten wat mogelijk is om daar te komen waar we naartoe willen. Het zal per Luisterkindafstemming kunnen verschillen. Het is namelijk jijzelf of jouw kind dat het veranderen wil, niet ik

2

Hocus pocus? Abracadabra?

Nee, echt niet. Iedereen kan dit, alleen... ik dóe het. Ik ben gewoon een nuchtere meid, uit Manderveen (nota bene) en ben gepassioneerd betreft het helpen van kinderen en volwassenen op deze manier, van binnenuit. Omdat er geluisterd mag worden naar je wensen en omdat jij het waard bent, om weer prettig in het leven te staan. Onderwerpen die bij de kinderen vaak wel duidelijk worden: schoolgedrag, leerproblemen, slecht slapen/eten/luisteren, lusteloosheid, boosheid, verdriet, moeheid, oorsprong van de band met andere familieleden, moeite met gezag, eenzaamheid, verlegenheid, bedplassen, asociaal gedrag, overgevoeligheid, eczeem of andere vormen van huiduitslag, onrust. Bij volwassenen wordt vaak de lijn hoe ze in het leven staan en hoe ze een kentering kunnen maken waardoor ze verder kunnen wel duidelijk. Dit kan op diverse vlakken zijn: werk, relatie, gezin, gezondheid, groei, wonen etc.